Prodat Domek, Tallinn, Harjumaa, Estonsko, Merekivi tee 5

Prodat - Cod. 25325

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 240 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Na prodej vynikajícím výhledem na moře a pláž, blízkost prostorné funk stylu domu (80 m od moře, 17 km od centra Tallinu) mezonetové celkové výměře 120m² / 240m² (může být použit jako rodina a dva-rodinný dům, samostatný funkční povolení a metry, vesmírný program mírně upravený) Leppneemes, Merekivi cesta.

Pro použití existuje.
Dům je útulný, venkovní terasy a balkony. Můžete si vychutnat výhled na moře z obou podlaží. Zahrada je pěkná upravená.
Jedna polovina V domě: I aatriumiosaga patře je prostorný obývací pokoj s velkými okny na dvou podlažích s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. Sauna (parní lázeň s oknem na moře), a sprchový kout. Samostatné WC. V patře jsou dvě ložnice, obývací pokoj, část schodiště, chodba, šatna koupelna a WC, prostorný balkon.
Druhá polovina domu je zrcadlový obraz vesmírný program. Vynikající řešení pro domácí použití: například rodiče a mladá rodina ühel- druhé poloviny domu s přítelem nebo souseda, aby si. Stejný je také dobře hodí pro celý dům pro jednu rodinu, zejména změna vesmírný program.

Utility: Velmi nízký. Ale také zajišťuje dostatečnou toasoojuse kamna. Také možné použít pouze předem naprogramovaný ion moderní kotle systém vyráběný tepelnou energii náročné podlahové vytápění. Üliökonoomsed osvětlení LED osvětlení řešení. Dům je velmi teplý a trvanlivé a hospodárné.
Druhy ohřevu: krbem (Brimstone) ukládá teplo po dlouhou dobu / iontovou topení vesitorustikul (uvnitř podlahy), ventilační systém ve vlhkém prostředí.

Dům se nachází 50 m od pláže, v klidné slepé ulici, asi 100 m malebné turistické stezky v lese. Budova se nachází na východním pobřeží poloostrova, zátoce.
Nemovitost je na moři před studenými větry a bezpečnější pro plavání vody teplejší.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB