Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Pürksi, Läänemaa, Estonsko, Pürksi keskuse 8

Prodat - Cod. 24037

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 279 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 1

Noarootsi taverna na prodej. Také požádat o rozvoj přístavů
Noarootsi Tavern na prodej. Dnes je hospoda je otevřený a podnikání je na tom dobře, takže můžete ihned začít pracovat. Na nějakém místě, majitelé měli plán na zvýšení velikost budovy a ke stavbě druhé patro v horní části budovy; tam byl plán postavit ložnice a sauna ve dvoře, společně s kempech. Projekty byly a možnosti získání finanční podpory v souladu s opatřeními byla projednávána také. Nový majitel bude mít všechny staré dokumentace, která může být obnovena a používány v případě potřeby.

V létě je zde mnoho návštěvníků a to jak z domova i ze zahraničí (zejména ze Švédska / Finsko), a proto se teď bude ten správný čas na nákup budovy tak, že všechno bude nové a lesklé pro nadcházející rušné pracovní sezóny.

Samotná budova se nachází v centru města. Vedle škola, školka, sportovní vyžití (tělocvična, míč hala, škola je stadion), přes silnici je obecní vláda a obchod. V současné době je velký taneční a banketní sál s velkým barem, kulečníkem, a všechny ostatní druhy zábavy. Tam je rozumné velikosti kuchyň, spolu s potřebným kuchyňským vybavením a příslušenstvím, které k tomuto dni splnili potřeby zákazníků. V létě je možné posedět venku a gril. O několik kilometrů dál je port Osterby, kde můžete mít loď, nebo prostě jít k moři s místními obyvateli.

V každém případě, pokud jste měli v dětství sen spustit svůj vlastní hospoda / bar / vinárna v objektu, pak je to to pravé místo, kde můžete vyjádřit sami sebe a aby se vaše sny.

Chcete-li prozkoumat budovu, nebo požádat o další informace, pak neváhejte a kontaktujte mě!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB