Prodat Domek, Viimsi, Harjumaa, Estonsko, Pae tee 1

Prodat - Cod. 39995

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 184 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

LICENCE K DISPOZICI!
TOTO JE PLATNÁ ZPRÁVA O HODNOCENÍ V ČÁSTI 415 000 EUR ZDARMA pro kupující!

Na prodej byl nově postavený, vkusně funkční rodinný dům nedaleko Viimsi v klidné a zelené nové vilové čtvrti v obci Lubja. Budově byla vydána energetická značka třídy B!

ÚVOD
Rodinný dům s venkovním stylem byl postaven pouze z vysoce kvalitních materiálů a inteligentní řešení domácnosti a poutavá řešení osvětlení osloví i toho nejnáročnějšího domácího hledače. Samostatný dům byl postaven velmi zkušeným vývojářem, takže kupující má také dvouletou záruční dobu.
Dům je také obklopen novým vývojem a drtivou většinu sousedství tvoří mladé rodiny. 200 metrů od domu je známé schodiště Põhjakonna, které spojuje vesnici Lubja s Haabneeme.


PLÁNOVÁNÍ
Dvoupodlažní, solidní a energeticky úsporný rodinný dům s krásným exteriérem se nachází v klidné postranní ulici rodinné vesnice Lubja, díky níž je ideální pro rodiny s dětmi.
Dům je obklopen soukromým pozemkem o rozloze 1510 m2 a brzy obklopen zahradou.
Je také dovoleno stavět přístavek ve dvoře.

PODLAHA
Místnosti v domě jsou rozděleny na principu, že v prvním patře jsou místnosti pro společné trávení času, kancelář a garáž a ve druhém patře jsou ložnice.

V přízemí najdete následující pokoje:
- Obývací pokoj s otevřenou kuchyní (38,1 m2 + 7,2 m2)
- saunový komplex s koupelnou (8,8 m2)
- samostatné WC (2 m2)
- Kancelářská místnost (5,9 m2)
- větrný mlýn (6,1 m2)
- garáž a technická místnost (51,5 m2)
Kromě toho terasa 45,6 m2.

Dispozice v prvním patře umožňuje rodině trávit čas společně (obývací pokoj s otevřenou kuchyní), který je soustředěn uprostřed krbu a nabízí útulnost a příjemné oko. Saunový komplex nabízí radost milovníkům sauny, v parní místnosti se mohou volně ubytovat nejméně 4 osoby a sauna má přímý přístup na terasu za domem. Záchod s jedinečným světelným řešením dodává do domu luxusní poznámku. Prosklené kancelářské prostory směřující do přední části domu jsou funkčním i moderním řešením, které větrné turbíně přidává světlo a prostor. Vhodným řešením je velká garáž s elektrickými výtahovými dveřmi pro dvě auta. Kromě toho například přívody vody a mycí trysky pro myčky aut a domácí zvířata.

II PODLAHA
Ve druhém patře jsou umístěny následující pokoje:
-I ložnice (13,8 m2)
- 2. ložnice s šatnou (19,3 m2)
- 3. ložnice (12,5 m2)
- Koupelna (11,4 m2)
- střešní terasa (49,5 m2)
Ve druhém patře jsou 3 prostorné ložnice a královská koupelna s vanou. Koupelna a jedna z ložnic mají přístup na střešní terasu.

INTERIÉROVÉ DOKONČOVÁNÍ
Interiér je vkusně a neutrálně navržen. Podlahy jsou pokryty přírodními jednovrstvými dubovými parketami, stěny jsou omítnuté a povrchově upraveny světlou barvou, san. místnosti a přední část potažená keramickou dlaždicí.
San. vybavení od společnosti Vitra. Sauna topení od Harvia, osika na stěně parní místnosti a termální sezení na posezení.

Okna trojitá zasklení na dřevěno-hliníkových rámech (od firmy Seicom), vnitřní dveře na zakázku a vybavené skrytými závěsy a magnetickými zámky. Garážová vrata Hörmann a kovové venkovní dveře soukromého domu od firmy Põltsamaa Door Factory.

VĚTRÁNÍ, VYTÁPĚNÍ, NÁKLADY NA ÚDRŽBU
Vytápění rodinného domu je založeno na hospodárném a pohodlném podlahovém vytápění na základě tepelného čerpadla vzduch-voda (Vaillant aro THERM VWL 105/5), které lze regulovat pomocí místnosti.
Kromě toho existuje systém nuceného větrání s rekuperací tepla (Systemair VTR500), který pomáhá udržovat velmi nízké náklady na údržbu.
Voda a kanalizace jsou ústřední.

STRUKTURY A MATERIÁLY
Rodinný dům je postaven na stuhovém základu. Vnější stěny naskládané do 375mm bloků Aeroc (izolované 100mm pěnou). Fasáda potažená finální omítkou (záruka na omítku 5 let), mezistropy 220mm dutý jádrový panel. Všechny vnitřní stěny 100 mm Bauroc (Aeroc) blok, omítnuté a dokončené barvou. Střecha je pokryta bitumenem a sluneční terasa (2. patro) je pokryta bitumenem.
Kolem domu byla vybudována drenáž, která odvádí dešťovou vodu.

UMÍSTĚNÍ A OKOLÍ
Ideální a klidná poloha pro rodiny s dětmi. Vše, co potřebujete pro život (školka, škola, hřiště, obchod s potravinami, zastávka veřejné dopravy) v docházkové vzdálenosti. Lehké dopravní cesty pro milovníky sportovního sportu v dobrém stavu kolem domu. 200 m od domu, schodiště Põhjakonna, kterým se snadno dostanete na Haabneeme, kde kromě obchodů s potravinami jsou také zábavní zařízení (lázně, kino).

Jste vítáni, abyste prozkoumali svůj nový nádherný domov!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB