Prodat Dvoupokojový, Põlva County, Võrumaa, Estonsko, Mooste Lasteaia tee 4-5

Prodat - Cod. 23749

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 46 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Příznivá cena! Nabídněte cenu! Cena k jednání!

další informace

Byt, dům, 4 m² lodžie, neprůchozí pokoje, parkování zdarma, silnice v dobrém stavu silnic, sousedé kolem, v centru města, v blízkosti bytových domů, Mooste Jezero Jezero 200 m.

Prodej kortermis se nachází v krásném místě, přírodní krásy, dům je korteriühistus, který patří k příteli kollektiiv.Korteris Renovace začala přípravné práce, bude nový majitel bude podle vašich představ renoveerida.Mooste Byt se nachází 42 km od Tartu , organizátor 14 a 19 km od rapina kaugusel.Moostes všechny k dispozici na místě potřebné pro život. Škola 300 m, školka 150 m, autobusová zastávka 300 m, dva obchody (jeden 30 a druhý 300 m) Unfurled je krásné jezero s písečnou pláží, který vznikl rekonstrukcí starých panských domů a krásný park se táhne od břehu jezera põlispuudega .Kauni Mooste Nolcken rodina Mooste zámeček postavený za vlády Estonska je jedním z nejbohatších staveb dochovaných v celém rozsahu panství. Před sto lety řada budov umístěných v zajímavých souborů, které tvoří jezero na jižním svahu uklizené Mooste Manor Park. Byt je vybaven s teplými a studenými metrů vody, možnost internetu a telefonní připojení, byt je stále v suterénu. V bytě potřebuje opravy a modernizace. NB! byt přímo od majitele. Kupující hradí notářské poplatky. Zeptejte se s důvěrou! V bytě je téměř bez peněz :)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB