Prodat Jednopokojový, Tallinn, Harjumaa, Estonsko, Pärnu mnt 131b

Prodat - Cod. 37027

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 55 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Prodej prostorného slunného bytu v klidné boční ulici v centru města.
Existuje platná hodnotící zpráva o prodejní ceně!

APARTMÁN
Byt se skládá z chodby, obývacího pokoje s připojenou kuchyní, ložnice, toalety a sprchového koutu. Ve vstupní hale je prostorná 3.9 m² šatna a posuvná šatní skříň v ložnici. Z obývacího pokoje se můžete dostat na velký 7,8 m2 jižní balkon, kde slunce svítí od oběda do večera, výhled na zelené nádvoří a krásné sklepení.
Ve vysokém prvním patře je potěšením mít soukromý pobyt.
Prodejní cena zahrnuje kuchyňský nábytek se spotřebiči (elektrický sporák a trouba, čistič vzduchu) a šatní skříň v ložnici. Zbytek nábytku po dohodě.

HOUSE
Díky dobré konstrukční kvalitě je dům teplý a stěny odolné proti hluku.
Jedná se o velmi úsporný dům - místní plynový topný systém poskytuje nízké účty. Nastavitelné radiátory, elektrické podlahové topení v koupelně a dobře větrané větrání. Neexistují žádné půjčky ani žádné další větší měsíční závazky. Funkční bytové družstvo a slušná správcovská společnost.

PANIC / PARKOVÁNÍ
V bytě je skladovací místnost a parkovací místo v garáži pod domem, registrovaný jako samostatný apartmánový byt. Cena za byt je 9000 eur za parkovací místo a 3000 eur za úložný prostor.
 
POKROČILÉ VÝDAJE
Nízká přirážka: cca 80 euro v létě a cca 140 euro v zimě.

PŘEHLED / DOPRAVA
Pärnu mnt 131b se nachází ve vnitřní čtvrti, v klidné a klidné čtvrti, daleko od hluku v ulici! Na nádvoří je malé dětské hřiště a malý zelený park před domem, kde je dobré chodit s domácím mazlíčkem.
Díky své ideální poloze v centru města je vše vzdálené 10 minut jízdy, včetně letiště, přístavu, obchodů, divadel, kin, restaurací a sportovních klubů.
Do centra města dojedete za 5 minut a zastávky veřejné dopravy (tramvaje, autobusy, vlaky) jsou také v pěší vzdálenosti. Nedaleko se nachází Tondi, Kotka a Järve Selver, stejně jako menší obchody s potravinami, Magdalen Health Center a lékárna, plus školky a školy.

DALŠÍ INFORMACE
Byt je ideální jak pro bydlení, tak pro investice.

Kontaktujte mě a přijďte do bytu!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB