Prodat Zemědělská půda, Albu, Järvamaa, Estonsko, Jarvamaa Albu

Prodat - Cod. 38072

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 500000 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Zemědělská půda na prodej v Estonsku se nachází v provincii Jarvamaa, Albu. Stavební pozemky, vynikající pro zemědělství nebo chov hospodářských zvířat nebo ekoturistiku. Pozemek je 50 hektarů, včetně 7 hektarů lesa, 43 hektarů půdy pro pastvu nebo seno. Je registrován na Ministerstvu zemědělství Estonska. V současné době existuje aktivní hospodářství pro chov místních plemenných krav. Počet dospělých krav: 25.
K dispozici jsou 2 sýpky, jeden je asi 500 metrů čtverečních ve výborném stavu a je používán, druhý je 120 metrů velký 2400 metrů čtverečních. V současné době se používá pouze polovina. K dispozici je dům o rozloze 120 m², který potřebuje opravu. Dům má komunikaci: voda, kanalizace atd. Nedaleko jsou obytné budovy vhodné pro život. Samostatná kanalizační síť. Místo může být použito pro setí nebo ekoturistiku atd. Pozemek se nachází v blízkosti silnice a nejsou problémy s logistikou. Na zemi není velké jezero. V případě potřeby je také možné pronajmout až 150 hektarů pozemků od sousedů po dlouhou dobu. Cena pozemku činí 270 000 eur. Můžete také vyjednávat, můžete si koupit vybavení pro zvířata a budovu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB