Prodat Zemědělská půda, Albu, Järvamaa, Estonsko, Jaarvamaa Albu Estonia

Prodat - Cod. 38517

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 500000 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Zemědělská půda k prodeji v Estonsku se nachází v provincii Jarvamaa, Albu. Stavební pozemky, vynikající pro zemědělství nebo chov skotu nebo ekologickou turistiku. Pozemek je 50 hektarů, z toho 7 ha lesa, 43 ha půdy pro pastviny nebo seno. Je registrována u Ministerstva zemědělství Estonska. V současné době je aktivní farma pro chov krav místního plemene. Počet dospělých krav skotu: 25.
K dispozici jsou 2 sýpky, jedna je asi 500 metrů čtverečních ve velmi dobrém stavu a používá se, druhá je 120 metrů velká a 2400 metrů čtverečních. V tuto chvíli se používá pouze polovina. K dispozici je dům o rozloze 120 metrů čtverečních, který potřebuje opravu. Dům má komunikaci: voda, kanalizace e.t.c. Nedaleko jsou obytné budovy vhodné pro život. Autonomní kanalizační síť. Místo může být použito k setí nebo k ekoturistice atd. Pozemek je v blízkosti silnice a nejsou zde žádné problémy s logistikou. Na zemi není velké jezero. V případě potřeby je možné dlouhodobě pronajmout až 150 hektarů půdy od sousedů. Cena obchodovatelná, je možné dokoupit vybavení pro zvířata a stavební kabiny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB