Prodat Vila, Viljandi, Viljandi County, Estonsko, Korstnajala

Prodat - Cod. 34808

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 18930 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Moderní realitní komplex, vozvedennyysredi malebnost viljandimaa, čeká na nového majitele. Podívejte se na video v dolní části inzerátu!

Manor komplex se skládá ze 3 samostatných budov, stojící na vyvýšeném pozemku soukromých majetků.
Komplex, díky speciálnímu rozložení, výborné zázemí pro výlučnou osobní potřebu, nebo pro obchodní účely - například pro turisty, centrum pro konference a / nebo výcvikovém středisku.

ÚZEMÍ
Na pozemku o 1,9 ha se nachází dům, sauna a garáž, s jemnými hotových osvětlení přechodů mezi budovami.
Úleva od místa, na kterém stojí zámek - byt, pozemek je obklopen hustou lesoparkem. Vzhledem k absenci zahradě, oblast nevyžaduje pracovně náročnou péči (místo je ideální pro robotické sekačky). Zvláštní krásu propůjčuje vynikající skalku, vyložený v blízkosti plánované letní kuchyně. V severní části území rastetmalenkaya háje, to bude jistě potěší podzimní úrodu hub. Přístupová cesta s malým kruhovým objezdem pro pohodlné manévrování dokonale zapadá do obschiyvid komplexu. Na území již přidělen prostor pro rybníka. Rámování zhivyhelovyh plotu části je nádherné dekorace.

Hlavní budova
Dříve, hlavní budova je postavena na lihovar, expandovala v roce 2012 byl iproveli plný renovatsiyu.Segodnya bývalý lihovar proměnilo ve velký luxusní vily s veškerým vybavením a zařízením (centrální vysavač, kamerovým systémem, a tak dále. D.). Uzavřený prostor je 163,5 m2 Terasa - dokonce 27,6 m2.
Při obnově staré části budovy byly zachovány lomového kamene, který posleochistki a injektáž byl úplně nový vzhled. Přístavba postavená z bloků vláken pro utepleniyaispolzovan double sloypenopolistirola, Finish zahraniční chastivypolnena cihla ruční stylu antických lázní.
Střecha je zateplený a pokryté červeným pálené hlíny kamene, z éry původní stavební konstrukce.
V hlavní budově:
V přízemí:
• Obývací pokoj s částečně otevřenou kuchyní. V obývacím pokoji je krb s paměťovým zařízením, je průchod na terasu;
• terasa;
• Jídelní s technickou místností (ložnice s skříň provedení může být vybrána);
• Koupelna s párou;
• Technická místnost (tepelné čerpadlo a ohřívač vody);
Ve druhém poschodí:
• ložnice s balkonem, přicházeli a odcházeli v ranním slunci;
• Cabinet;
• Large (pokud je to žádoucí, mohou být přeměněny na dvě oddělené ložnice) ložnice;
• koupelna;

VNITŘNÍ
V interiéru, který se používá pouze vysoce kvalitní materiály v obývacím pokoji v přízemí vstupní haly a v kuchyni - dlažba, podlahy v jídelně a skříní z dubového dřeva. Sex druhé patro je vyrobena z přírodní břidlice. Stěny jsou většinou pokryty konstrukční nátěrových jasnými barvami, některé pokoje jsou zařízeny s tapetou. Stěny obývacího pokoje obloženy suti a dřevěnými trámy na stropě a stěnách, a zapuštěné do stěn z barevného skla lampy jsou připomínkou doby, kdy byla původní budova postavena.

Sauna DOMY C / PENZION
Obydlí se saunou je založen na základech z trosek, fasáda se skládá z hrázděné zdůrazňovat počátečním období výstavby. Stěny jsou z bloků vláken za použití dřevěných prvků, vnější izolace z pěnového polystyrenu, pro fasadaispolzovany sádrokartonu, dřevěné dýhy. Střecha trim - stone, červeno-hnědé.
V malém domku s sauna / penzionu můžete využívat saunu a přenocovat. Předtím, než byl dům postaven vysokou zeď, poskytuje osobní pohodlí a chrání před studeným větrem, brzy na jaře je pozvolitpogretsya na slunci. Před domem je prostorná terasa s dostatečným pro zařízení prostor u venkovního bazénu / barel sauny. V malém domku se saunou se nachází:
V přízemí:
- Krbová místnost
- ložnice
- Spárování s kamny na dřevo
- Prádelna
- WC
- Vytápění / úklidová komora

Ve druhém patře
Sauna se samostatným vchodem:
- Žebřík
- Velký pokoj studio
- ložnice
- WC

GARAGE
V garáži 2 samostatných oblastech: vysoké místnosti garážovými vraty s automatickým otevíráním a vysokou krycí ploše 48,1 m2, 15,4 m2 a stodoly.
Jde to schodiště do prvního patra garáží, který může být dokončen a uveden do provozu (například zprostředkování práce).

ÚDAJE
Stejně jako v hlavní budově a v malém domku s sauna / penzionu - zem vytápění, takže měsíční náklady jsou velmi nízké.
V hlavní budově se nachází trubka pro podlahové vytápění, a v prvním patře s krbem topením. V hlavní budově je umístěna Comfovent systému nuceného větrání.
Dům o dvou podlažích na sauně je vyhřívaná radiátory, v je sauna ohřívač vybaven podlahou.
Budovy upravené pro solární ohřev.
Voda pochází ze studny, kanalizace je navržena s filtrační plochou. Kromě toho instalovaný odtok dešťové a dešťové vody.
Saunaoborudovana dobrý ventilační systém, který zajišťuje přísun čerstvého a teplého vzduchu v místnosti.
Pro zajištění bezpečnosti instalovaných bezpečnostních kamer a poplašných systémů pro každou budovu.

O UMÍSTĚNÍ komplexu
Rezidenční komplex se nachází 10 minut jízdy od Viljandi (15 km) a má přístup k zpevněných cestách. Každé ráno, u domu prochází školní autobus, který nese děti ve Heymtali panském škole. V blízkosti zastávky veřejné dopravy, která poskytuje dostatek pohodlné spojení do Viljandi.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB